KOPSHTI NËNA E DYTË • PËRKUJDESJE PËR FËMIJË

KOPSHTI NËNA E DYTË • PËRKUJDESJE PËR FËMIJË

Kopsht & Çerdhe Nena e DytePër të gjithë prindërit që janë në punë ose të angazhuar, në ju ofrojmë përkujdesjen për të vegjlit e tyre. “Nëna e Dytë” ofron përkujdesje për fëmijët, mirëmbajtje 24 orë, 1 javë apo 1 muaj, me fjetje dhe ushqim.

Në ambjentet tona fëmijët do të jetojnë të lumtur pasi ne organizojmë aktivitete dhe lojëra të ndryshme për ti argëtuar ato. Gjitahshtu, ushqimi cilësor dhe gjumi i rehatshëm asnjëherë nuk do t’ju mungojë. Stafi është shumë profesional dhe i kujdesshëm për çdo fëmijë, duke i falur ngrohtësi dhe dashuri, me përkushtim dhe perkujdesje maksimale.

NE PËRKUSHTOHEMI QË FËMIJA JUAJ TË JETË I LUMTUR.

Adresa: Pranë Shinave të Trenit & Kompleksi Tocaku, Rruga Orion, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code