AUTO SERRVIS QARRI • LYERJE & LUÇIDIME

AUTO SERRVIS QARRI • LYERJE & LUÇIDIME

Auto Servis Qarri ofron shërbim pë Lyerje dhe Luçidime Automjetesh të ndryshme të të gjitha llojeve. Me eksperiencë disa vjeçare në shërbim, ofrohet korrektësi dhe cilësi maksimale në çdo punë të kryer.

Ofrojmë:

   • - Drejtime Llamarine
   • - Lyerje
   • - Luçidime
   • - Polish Qeramike
   • - Pastrim Feneresh
   • - Lyerje Disqesh
   • - Lyerje Ferrotash
   • - Etj..!

Ofrojmë shërbimin tonë për çdo model makine, të çdo viti. Ju shërbejmë në kohë të shpejtë dhe me çmime të arsyeshme.

Adresa: Rruga Lura, Kashar, Tiranë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code