Kuptimi i ëndrrës kur shihni se jeni shtatzënë në ëndërr

Në qoftë se je burrë dhe sheh sikur je shtatzënë, do të mërzitesh. Varfëri nëse je I pasur dhe pasuri nëse je I varfër. Në qoftë se je beqar, do të martohesh mirë. Në qoftë se je grua dhe shikon sikur je shtatzënë, do të zihesh me burrin. Në qoftë se je vajzë do të gjykohesh nga prindërit për sjelljen tënde. Gruaja shtatzënë duke parë se është shtatzënë, do të çlirohet nga problemet familjare.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera