Kërko

Kuptimi i ëndrrës kur shohim Biblën në ëndërr

Kur shihni ne ëndërr një bibël te mbyllur do te thotë se do iu jepen këshilla te vyera, por qe ju nuk do ua vini veshin aspak. Bibla e hapur tregon se gjera te mira do ju ndodhin dhe respekti do mbizotërojë ne çdo moment ndaj jush. Leximi i biblës ne ëndërr tregon se qetësia dhe rehatia do rikthehen ne jetën tuaj.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL