Kërko

Kuptimi i ëndrres kur shohim bimë në ëndërr

Në qoftë se shikoni bimë të çelura dhe të njoma, çështjet tuaja, do të zgjidhen pak nga pak dhe në fund do të keni sukses të madh dhe do të lumturoheni. Në qoftë se i shikoni të thara ose të vyshkura, do të keni mërzi dhe hidhërime.Në qoftë se shikoni sikur mbillni bimë, do të keni sukses në punë, por duhet të keni durim të madh që t’ia arrini qëllimit.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL