Kërko

Kuptimi i ëndrrës Kur e shohim Cezmen në ëndërr

Në qoftë se shihni çezmë që rrjedh ujë të bollshëm dhe të pastër, do të thotë sukses në dashuri dhe në familje.Në qoftë se shihni që pini ujë të prisni ngritje profesionale dhe të ardhura të mëdha. Në qoftë se shihni çezmë të shteruar, probleme profesionale ju presin. Mërzi, zhgënjime si dhe rrezikohet shëndeti juaj.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL