Kërko

Interpretimi i ëndrrave kur shohim një martesë në ëndërr

Në qoftë se shihni se jeni në një dasëm ku luajnë me vegla muzikore, ndonjë shok ose i afërmi juaj do të vdesë. Në qoftë se nuk ka as prift, as muzikë dhe jeni beqarë, do të merrni lajme të mira, në qoftë se jeni të martuar ju presin zënka në familje.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL