Kërko

Kuptimi i ëndrrës kur shohim gjak në ëndërr

Gjaku ne ëndërr mund te simbolizoje jetën, dashurinë dhe pasionin, por edhe sëmundjet dhe aksidentet. Gjaku neper mure tregon se do përballeni me vështirësi te mëdha. Nëse një femër sheh gjak para ciklit ose gjate tij do te thotë se është shtatzënë. Kur shihni ne ëndërr sikur jepni gjak do te thotë se do bëni bamirësi. Kur ëndërroni sikur jeni ne një vaske te mbushur me gjak do te thotë se do keni probleme te mëdha financiare.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL