Kuptimi i ëndrrës kur shohim veten si nje adoleshent

Në qoftë se shikon sikur je adoleshent dhe je i pamartuar, do të martohesh. Në qoftë se je e martuar do të lindni një djalë. Në qoftë se je plak do të vdesësh shpejt.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera