LEDI-GRECA CENTER – QENDER DOBESIMI NE TIRANE

LEDI-GRECA CENTER – QENDER DOBESIMI NE TIRANE Adresa: Rrugica perball Sky Tower, pallati jeshil, kati i pare, hyrja nr.2 – Tirane

Qender dobesimi Ledi Greca ofron nje trajtim special dobesimi ne te cilin klienti humbet 6-7 kg dhe reduktim ne perimeter 10 cm ne 10 seanca te plota dobesimi.

Ky trajtim ka te beje me trajtimin e dhjamit dhe shkrirjen ne thellesi.

Ne nje seance kryen 5 procese: dobesim, modelim, drenim, tonifikim dhe detoksifikim.

Trajtimi shoqerohet me nje regjim ushqimor te rekomanduar nga ne.

Rezultatin qe ju keni deshiruar prej shume kohesh do ta arrini brenda nje kohe te shkurter. Ju Mirëpresim!Rezultatin qe ju keni deshiruar prej shume kohesh do ta arrini brenda nje kohe te shkurter!

Na kontaktoni: +355 69 866 5790

qENDER  dOBESIMI nE tIRANE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera