ET’HEM • CADRA KASHTE PLAZHI

ET’HEM • CADRA KASHTE PLAZHI

Et'hem Cadra Plazhi & Shazllone Ofron:

   • Punime kallami
   • Cadra plazhi kallami
   • Shezllone druri te kompletuar me shilte
   • Mbulesa kallami per hije
   • Cadra te medha me kallama per Beach Bar
   • Cadra Pushimi te medha me kallama
   • Punime artistike te thupres nga te gjitha modelet me porosi
   • Etj..!

Operojme ne te Gjithe Shqiperine dhe me tej!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code