“LODGE OF WINE” – SHTEPIZA E VERES BERAT

DYQAN VERE NE BERAT – ” LODGE OF WINE ” ALBANIA Adresa: Rruga Antipatrea, Berat

Shtëpiza e Verës “Lodge of Wine” është një Dyqan Vere i vendosur në qendër të qytetit të Beratit. Lodge of Wine ofron 40 lloje të ndryshme Vere nga e gjithë Shqipëria dhe Italia.

Ju mund të gjeni në shtëpizën e verës, lloje të ndryshme të verës nga Kantinat e njohura të verës në Shqipëri si: Arberi, Nurellari, Cobo, Bardha, Lundra, Etj..!

[instagram id=”61511″]

Lodge of Wine is a wine shop situated in the center of the city. Lodge of Wine offers 40 different types of Wine from all around Albania and Italy.

You can find in Lodge of Wine, different types of wine from the well know Wineries in Albania like: Arberi, Nurellari, Cobo, Bardha, Lundra, Etc..!


Per Porosi na Kontaktoni!

Tel: +355 69 207 4199

Dyqan Vere ne Berat

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL