CAR RENTAL DITI • RINAS

CAR RENTAL DITI • RINAS

Makina me Qera Diti ofron Makina me Qera ne Aeroportin Rinas, Tirane. Ofrohen modele te ndryshme makinash te markave me te njohura dhe te sigurta ne treg. Makina kryesisht te viteve te fundit, ne gjendje komode udhetimi.

Operojme me çmime te arsyeshme per çdo klient vendas apo te huaj. Ju sherbejme 24/7 nonstop si dhe asistence rrugore ne rast te ndonje problemi gjate drejtimit te makines, duke ju ofruar me shume siguri dhe kenaqesi ne udhetim.

Adresa: Rinas Airport, Tirana.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code