Kërko

LULISHTE NINA

LULISHTE NINA

Kontakt:

Lulishte Nina ofron Lule Bio Natyrale 🌸 dhe Kompozime Buqetash me Lule 💐, të freskëta, te kombinuara sipas kërkesës tuaj ose në menyre profesionale nga stafi. Ofrojmë Lule Natyrale të ndryshme, me dekore dhe kompozime unike, ideale për të surprizuar të dashurit ose familjarët tuaj si dhe për raste të tjera.

Ofrohen arusha dhe aksesorë të tjerë dekorues të ndryshëm, për ta bërë suprizën tuaj sa më të këndshme dhe të paharrueshme.

Gjithashtu ofrohen Lule Natyrale të mbjellura në saksi, për dekorimin e ambjentit ku ju jetoni ose punoni. Modele të ndryshme për çdo stinë të vitit.

Ofrojmë shërbim Taxi / Delivery aty ku ju ndodheni.

Adresa: Rruga Industriale Kashar, Pranë City Park

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code