MAKINA ME QERA ADI • FIER

MAKINA ME QERA ADI • FIER

Makina me Qera ADI është një agjenci e besuar e makinave me qira e vendosur në Fier, Shqipëri. Me një angazhim të fortë për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme, ne përpiqemi të përmbushim nevojat e ndryshme të klientëve tanë të çmuar.

Jemi të përkushtuar për të ofruar automjete me cilësi të lartë dhe shërbime të jashtëzakonshme ndaj klientit për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja për makinë me qera.

Me një gamë të gjerë makinash të mirëmbajtura të disponueshme për qira, ne përpiqemi të ofrojmë opsione fleksibël për t'iu përshtatur preferencave dhe buxhetit tuaj.

Pavarësisht nëse keni nevojë për një makinë për një udhëtim pune, pushime familjare ose ndonjë rast tjetër, ekipi ynë miqësor dhe i ditur është këtu për t'ju ndihmuar në gjetjen e automjetit të përsosur. Përjetoni komoditetin, besueshmërinë dhe rehatinë me Makina me Qera ADI.

Zgjidhni nga një shumëllojshmëri opsionesh qeraje të përshtatura për nevojat tuaja.

Mbështetje për klientët 24/7. Ekipi ynë është në dispozicion gjatë gjithë orarit për t'ju ndihmuar me çdo pyetje ose problem gjatë përvojës suaj me qera.

Adresa: Pranë Postës/Bashkisë, Fier

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code