MAKINA ME QERA ERVIN 007 • FIER

MAKINA ME QERA ERVIN 007 • FIER

AUTO ERVIN 007 ofron Makina me Qera të modeleve të ndryshme, në gjendje shumë të mirë pune, të cilat ofrojnë rehati dhe komoditet në udhëtim.

Ofrohen makina të markave mê cilësore dhe të njohura në treg si:
🔹Mercedes
🔹Volkswagen
🔹BMW
🔹Opel
🔹Citroene
🔹Mitsubishi
🔹Toyota

Ju bëjmë me dije se:

Makinat muk jepen me qera më pak se 3 ditë.

Për çdo makinë që merret, lihet garanci në varësi të llojit të makinës (100€>300€).

Personat e interesuar duhet të kenë patentë prej 3 vitesh.

Makinat janë të pajisura me GPS i cili na mundëson të ndjekim lëvizjet si dhe të fikim makinën në rastin e nevojshëm.

Nuk Lejohet Hapja e kofanos. Është e pajisur me sistem alarmi!

Gjithashtu, japim makina me qera për evenimente si dasma apo maturë (të shoqëruar nga një familjar i rritur). Të gjitha prenotimet sezonale bëhen me parapagesë.

Makinat me Qera ofrohen me çmime konkuruese në treg!

Adresa: Rruga Aulona, Fier

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code