MONDIAL LUXURY CAR RENTAL – TIRANE

MONDIAL LUXURY CAR RENTAL – TIRANE

Mondial krenohet për të pasur privilegjin e të qenit udheheqës në treg për makinat me qira me performancën më të lartë. I themeluar për individë që kërkojnë një shërbim të posaçëm të makinave me qira, ne jemi krenarë të ofrojmë vetëm supermakinat më të fundit dhe më të kërkuar në botë.

Flota jone aktuale me makinave prestigji, te pozicionuara prane zyrave tona ne Tirane, mirembahet mjeshterisht dhe ne gadishmeri ne gjendjen me te mire ne pritje te zgjedhjes se klientit per tju pershtatur nevojave individuale!

 

Misioni ynë, është thjesht të jemi kompania më prestigjoze në biznesin e makinave me qira. Ne krenohemi me çdo aspekt të biznesit tonë, që nga minuta që marrim telefonin deri në ditën kur ju dorëzojmë makinën.

Ne kemi një departament të shërbimit ndaj klientit shumë të aftë, të cilët i njohin të gjitha makinat tona nga brenda dhe jashtë. Kjo do të thotë që kur të rezervoni një makinë me ne, mund të jeni të sigurt se do ta dini saktësisht se të çfare ofron makina në aspektin e specifikimeve, të ngjyrave dhe brendësinë e saj, duke ju mundësuar të merrni makinën e duhur për eksperiencën e duhur.

Ne besojmë se shërbimi është pjesa më e rëndësishme e biznesit tonë, kështu që nëse doni një makinë që nuk është në gjëndje, do të përpiqemi të gjejmë makinën që dëshironi.

Mondial ka qëllim të dorëzojë vetëm automjetet me të vërtetë të jashtëzakonshme tek klientët tanë. Për këtë qëllim ne përdorim një skuadër të dedikuar, të cilët janë të trajnuar për të ruajtur çdo automjet në një standard “sallë ekspozite plus”. Automjetet kurrë nuk dorëzohen tek klinetët pa një ekzaminim të brendshëm dhe të jashtëm, përgatitje të plotë dhe kontrolle mekanike.

Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Km 6, pranë TEG, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code