Kërko

MS TRADEMARK – ALBANIA

MS TRADEMARK – MARKA – DIZENJO INDUSTRIALE – PATENTA –  Adresa: Rruga Grigor Heba nr.14, prane stadiumit Dinamo – Tirane

Studio Ligjore ” MANUSHI & PARTNERS “ e themeluar në Tirane ne vitin 2000 , është nje firme e cila ofron te gjitha sherbimet Ligjore, si Ekspertize dhe Regjistrimin te Markave, Patentave dhe Disenjove Industriale, Ndermjetesim Ligjor te Licensuar nga Ministria e Drejtesise.
Ndertimi i mardhenieve te forta dhe te verteta me klientet tane mbetet prioriteti yne kryesor per te bere biznes. Aktualisht, ne përfaqësojmë disa nga kompanitë kryesore në tregun shqiptar, sikurse dhe disa nga investitorët ndërkombëtarë në vend por jo vetem.
Përmes profesionalizmit dhe angazhimit tone, jemi të gatshëm në çdo kohë të përmbushim nevojat e klientëve tanë si dhe t’i mbështesim ata në projektet e tyre.
Ne saje te bashkepunimit te gjere , zyra tashme ka shtrire veprimtarine e saje edhe ne Kosove, Maqedoni, Mal te Zi, duke ofruar një gamë të plotë shërbimesh Juridike.

KLIENTET [NPG id=21153]

CFARE ESHTE DIZENJO?

Dizajni industrial është aspekti dekorativ apo estetik i një artikulli. Dizajni mund të përbëhet nga karakteristika tridimensionale, si forma ose sipërfaqja e një artikulli, ose nga tipare dydimensionale, si motive, vija ose ngjyra.

Dizajnët industrial zbatohen në një game të gjerë produktesh të industrisë dhe artizanatit: që nga instrumentet teknike e mjekësore tek orat, bizhuteritë dhe mallra të tjera luksi; nga programet kompjuterike didaktike dhe pajisjet elektroshtëpiake te strukturat arkitekturore; nga dizajnët e tekstilit te mallrat e argëtimit.


ÇFARË ËSHTË PATENTA ?

Patenta është një e drejtë ligjore ekskluzive që jepet për një shpikje. Shpikja është një produkt ose proces që siguron një mënyrë të re për të bërë diçka ose ofron një zgjidhje të re teknike për një problem.


ÇFARË ËSHTË MARKA TREGTARE ?

Marka tregtare është një shenjë dalluese, e cila identifikon mallra apo shërbime të ofruara nga një individ apo ndërmarrje e caktuar.

Origjina e saj e ka zanafillën nga kohët e lashta, kur artizanët riprodhuan nënshkrimet e tyre ose “markat” në produktet e tyre artistike apo të përdorimit të përditshëm. Gjatë viteve, këto marka u zhvilluan për të arritur në sistemin e sotëm të regjistrimit e mbrojtjes.

Per proceduren e regjistrimit te Markes, Dizenjos Industriale, Patentes dhe Treguesve Gjeografike, mjafton te zgjidhni zyren tone per te kryer proceduren e regjistrimit te aplikimeve qe ju kerkoni te regjistroni.

Zyra jone merr persiper jo vetem regjistrimin e aplikimeve tuaja, por edhe mbrojtjen e tyre nga pirateria dhe fallcifikimi nga persona te trete.

Zyra jone kujdeset per Pronesine tuaj industriale, per kohen qe eshte e regjistruar.


Tel: +355 69 304 5121

Studio Ligjore ” MANUSHI & PARTNERS

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL
Scan the code