MUSLIA INOX – ALBANIA

PRODUKTE INOKSI NE SHQIPERI • INOX ALBANIA Adresa: Autostrada Laç – Tiranë, Km.1

Muslia Inox është e specializuar në prodhimin e paisjeve profesionale me materiale inoksi të cilësisë së parë.

Ofrohen një gamë e gjerë produktesh si: kuzhina profesionale dhe paisje për bare, restorante, hotele, spitale, etj..!

Eksperienca 20-vjeçare, cilësia e inoksit dhe implementimi i risive teknologjike dhe inovative me dizajn bashkëkohor dhe funksional është garanci për një produkt të standarteve të larta.

[instagram id=”61675″]

Produktet qe ofrohen:

 • – Frigorifer Profesional Inoksi
 • – Frigorifer Banak Inoksi
 • – Frigorifer Peshku Inoksi
 • – Frigorifer Profesional Inoksi me Derë Xhami
 • – Frigorifer Banak Salad Bar
 • – Inoksi për restorante dhe fast food
 • – Aspirator Profesional Inoksi
 • – Lavapjatë Profesionale Inoksi
 • – Tavolinë Kuzhine Inoksi
 • – Ekspozitor Inoks + Xham
 • – Paisje Inoksi
 • – Etj

Vizioni ynë është ti ofrojmë klientëve tanë cilësi, korrektësi dhe çmime konkurruese.

Përkushtimi, profesionalizmi, infrastruktura bashkëkohore si dhe  investimet të vazhdueshme teknoogjike dhe burime njerëzore na japin mundësinë të ofrojmë produktet tona në Shqipëri dhe më gjerë në rajon.


Tel: +355694040224 / +355694040228

PRODUKTE INOKSI NE SHQIPERI • INOX ALBANIA

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera