NASHOS CAMPING RESTAURANT – HIMARE ALBANIA

NASHOS CAMPING RESTAURANT – HIMARE ALBANIAAdresa: Livadhi Beach – Himarë

Nashos Camping Restaurant, i vendosur në zonën më të bukur turistikë të bregdetit të Shqipërisë, ofron për të gjithë turistët Camping dhe Restorant me një ambjent komod dhe shërbim tepër ciësor si dhe me ushqimet më të shijshme dhe të freskëta të servirur nga stafi jonë i kualifikuar. Ju Mirëpresim!

[MPBOX id=25197]

[NPG id=18379]


Best location at Livadhi Beach Himara, very calm and quiet, clean facilities, and best of all the owner Nashos is extremely welcoming, helpful and a great chef! Ju Mirëpresim!


SHËRBIMET QË OFROHEN
  • – Restaurant
  • – Camping
  • – Coffe Bar & Lounge
  • – Wiffi
  • – Parking

Telefon: +355697587883

Nashos Camping Restaurant – Himare / Albania

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera