Ofrohet vend pune Help Desk- Back Office, ITALISHT

Ofrohet vend pune Help Desk- Back Office, ITALISHT

Kompania Multiservis Center HD shpk ofron vende pune ne pozicionin "Help Desk-Back Office", aktivitet qe konsiston ne nderhyrje teknike per mirembajtjen e rrjeteve te internetit per Italine.

Kriteret që duhet të plotësojnë kandidatët:
- Njohuri te mira te gjuhes italiane
- Me ose pa eksperience pune

Ofrojmë:
-Paga konkuruese.
-Trajnim.
-Kontrate pune te rregullt.
-Mundësi dhe rritje profesionale në fushën e Telekomunikacionit.
-Ambjent pozitiv dhe dinamik.

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë me Cv në gjuhën ITALIANE në: multiserviscenterhd1@gmail.com

Ju lutemi specifikoni në temën e emailit pozicionin për të cilin po aplikoni.

Adresa: Komuna e Parisit,Tiranë.

Nr. Kontakti: 0694643251

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL