PARUKERI TEUTA – TIRANE

PARUKERI TEK RRUGA E DURRESIT Adresa: Rruga e Durrësit, Pranë Bustit “Adem Jashari”, Tiranë

Parukeri Teuta ofron të gjitha shërbimet në fushën e Parukerisë dhe Esetikës.

Falë eksperiencës disa vjeçare, ofrohet shërbim profesional për kujdesin e pamjes tuaj: Make Up, Nails, Manikyr, Pedikyr, Stilime Nusesh, Trajtime Fytyre, Prerje, Krehje, Depilime, Masazhe, Extension, Microblading, Phibrows, etj..!

Shërbim i Kualifikuar dhe Profesional.Gjithashtu ofrojmë Kurse Profesionale Parukerie, Estetike si dhe për teknikën Microblading. Në përfundim të kursit, kursanti pajiset me çertifikatë të njohur nga Ministria e Punës e cila njihet edhe jashtë shtetit. Ju Mireprësim!


Për më Shumë Info ose për një Orar, na Kontaktoni!

Tel: +355 68 272 4066

PARUKERI TEK RRUGA E DURRESIT

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL