PIZZA NEPSI – SARANDE

PICERI NE SARANDE • PIZZA NEPSI SARANDE Adresa: Rruga Idriz Alidhima, Sarande

Pizza Nepsi ofron pica ne Sarande me Sherbim Taxi ne te gjithe vijen bregdetare te Sarandes. Ju mund ti provoni picat tona te shijshme ne ambjentet e picerise ose mund ti porosisni ato dhe ne i sjellim shume shpejt tek ju.

Pizza Nepsi ofron te gjitha llojet e picave, gjithashu ofrohen Krepa, Sanduch, Donner, Etj..! Te gjitha keto produkte mund ti shijoni duke i shoqeruar me pije te ndryshme freskuese. Ju MIrepresim!


  • Pizza
  • Sanduich
  • Krepa
  • Sherbim Taxi

Tel: +355695887770 / +355697923269

PICERI NE SARANDE • PIZZA NEPSI SARANDE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera