PIZZA PICCOLO MONDO – XHAMLLIK

PICERI TEK XHAMLLIKU – PIZZA PICCOLO MONDO XHAMLLIK Adresa: Xhamllik, Rruga Hoxha Tahsim, Tiranë

Pizza Piccolo Mondo ofron Pica dhe Sandwich të të gjithë llojeve, me shije vertetë shumë të shijshme.

Fastfood & Piceri, duke ofruar produkte të freskëta në ambjentet e picerisë ose shërbim Delivery / Taxi, aty ku ju ndodheni, në Tiranë.

Shërbejmë produkte të picerisë dhe fastfood-it si: Pica, Sandwich, Donner, Hamburger, Krepa të Ëmbla ose të Kripura, etj..!

Ofrohen të gjitha llojet e Picave, Normale ose Familjare, të përgatitura me produkte bio, të freskëta. 

MENU

[NPG id=74417]


[NPG id=39553]

Për Porosi na Kontaktoni!

Tel: +355699445554 / +355698558500

Pizza Piccolo Mondo – Xhamllik

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL