PJESE KEMBIMI BMW • SUKTH / DURRES

PJESE KEMBIMI BMW • SUKTH / DURRES

Pjesë Kembimi BMW ofron pjesë këmbimi për të gjitha modelet e makinave të markës BMW dhe Land Rover. Ofrohen pjesë këmbimi të përdorura, cilësore dhe të garantuara, të importuara nga jashtë Shqipërisë.

Gjithashtu oftohen Pjesë Këmbimi për Mini Cooper, për të gjithë modelet. Ofrojmë Pjesë dhe Aksesorë të ndryshëm me çmime të arsyeshme.

Pranë nesh do të keni mundësinë të gjeni të gjitha pjesët që kërkoni për makinën tuaj: BMW, Ranger Rover dhe Mini Cooper.

Adresa: Rruga Dytësore, mbikalimi i Sukth-it, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code