PJESË KËMBIMI DIMO • FIER

PJESË KËMBIMI DIMO • FIER

Pjesë Këmbimi DIMO ofron Pjesë Këmbimi të gjitha llojet, për modele të ndryshme makinash, të importuara nga jashtë Shqipërisë, të cilat ofrojnë më shumë siguri dhe garanci për mjetin tuaj.

Në Pjesë Këmbimi DIMO do të gjeni pjesë të ndryshme, pjesë motorrike, xhenerike, mekanike, elektrike si dhe aksesorë të ndryshëm. Ju shërbejmë më përkushtim, duke ju dhënë gjithmonë sugjerimet e duhura për atë që ju kërkoni.

Gjihashtu ofrojmë dhe Shërbim Karrotreci, shërbim 24 orë në Fier dhe më gjerë. Korrekt, të shpejtë dhe të sigurt.

Adresa: Sheqishtë, Fier

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code