PJESË KËMBIMI MUSTA

PJESË KËMBIMI MUSTA

Pjesë Këmbimi MUSTA ofron pjesë këmbimi me cilësi të lartë për makina Mersedes-Benz dhe Volkswagen Caddy. Ju sigurojmë një gamë të gjerë pjesësh këmbimi xheneike, motorrike, mekanike, elektrike apo akesorë të ndryshëm.

Ne j'u sigurojmë që do të merrni pjesë të cilësisë së lartë pasi automjetet i importojmë nga jashtë Shqipërisë.

Ofrojmë transport falas për pjesët në Tiranë dhe Durrës.

Shërbimi ndaj klientit është i shkëlqyeshëm, duke ju ofruar gjithmonë zgjidhje dhe pjesën më cilësore dhe të duhur për ju. I shërbejmë kujtdo që ka nevojë për pjesë këmbimi cilësore për automjetet e tyre.

Adresa: Rruga Vorë-Marikaj, pranë Uji Kond, Marikaj.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code