NELI AUTOMATION

NELI AUTOMATION

Neli Automation ofron Montim, Asistence dhe Servis Profesional per Porta Automatike Shtepie apo Biznesi, Dyer Automatike Garazhi, Grila Automatike per Ambjente te Brendshme ose Jashtme, Porta Automatike me Rreshkitje ose me Krahe, Tra Ndares Parkingu, etj..!

Eksperienca disa vjeçare ne kete fushe ben te mundur nje sherbim teper cilesore dhe asistence teknike mbi produktet e ofruara pasi tashme operohet me produkte cilesore te sistemeve te automatizuara te kompanive nderkombetare: V2 Domotics x Love, Key Automation, Communello, Etj..!

Ofrojme Produkte / Aksesore Cilesore te Sistememeve Automatike. Ofrojme Garanci ne pune dhe ne produktet e ofruara.

Adresa: Tirane & Fier, Shiperi

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code