Kërkojmë Staf për Pastiçeri dhe Furrë Bukë

Furra – pastiçeri “Oreste” prane zones Farmaci 10, Kompleksi Arlis, Tirane, kerkon te punesoje:
– Banakier
- Shef pasticerie
– Bukëpjekës
– Shitës
– Kuzhinier/e
- Pastruese
Kerkojme punetore me kohe te plote, me turne, me te pakten 1 vit eksperience pune. Ofrohen paga dhe kushte pune te kenaqshme si dhe kontrate pune me sigurim.

– Menaxher lokali/fuke me orar të plotë, me ose pa eksperiencë pune, mundësisht 25-45 vjeç.
 Detyrat kryesore:
Menaxhimi dhe koordinimi i personelit
Mbajtja e kontakteve me furnitorët dhe kryerja e dërgesave
 Ofrohet:
Ambient pune dhe paga te kenaqshme
Kontrata e sigurimit

Të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit: 069 66 87 001

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL