Kërko

PRINTING OPPORTUNITY • BOJRA PRINTERI

PRINTING OPPORTUNITY • BOJRA PRINTERI

Printing Opportunity ofron bojra cilësore printeri të të gjitha llojeve dhe ngjyrave. Sjellim për ju printera dhe fotokopje të markave më të njohura në treg, cilësore dhe me çmime të arsyeshme. Produket tona janë të garantuara.

Gjithashtu ofrohet edhe servis për paisjet tuaja si: printer, fotokopje apo ploter. Servisi ofrohet në ambjentet tona ose aty ku ju ndodheni, kudo ne Shqipëri.

Adresa: Astir, Tiranë. Ne operojmë në të gjithë Shqipërinë me shpejtësi dhe saktësi.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code