Kërko

PRODUKTE BETONI & MATERIALE NDERTIMI – ENHO SHPK

PRODUKTE DEKORATIVE BETONI DURRES • MATERIALE NDERTIMI DURRES Adresa: Xhafzotaj, Autostrada Tirane – Durres, Durres

Enho Shpk ofron Prodhime Dekorative Betoni te ndryshme, si dhe Materiale Ndertimi. Cilësia e lartë e materialeve që përdoren për prodhimin e pllakave dhe teknologjia e lartë e linjës së prodhimit janë dy faktorët kryesorë që i kanë siguruar sukses në treg firmës ENHO sh.p.k.
Ofrojme më shumë se pesë lloje pllakash për shtrimin e trotuareve dhe oborreve prodhohen në fabrikën që është instaluar në afërsi të Sukthit, në autostradën Tiranë-Durrës.
[NPG id=33780]
Përveç tregëtimit në tre pika shitjeje kryesore kompania ofron gratis dhe shërbimin e transportit për klientët e saj kompania eshte e specializuar edhe ne prodhimin e blloqeve, shtyllave dhe bordurave te permasave te ndryshme.
Gjithashtu firma mundeson edhe prerje jashtë serie në rast se klientët e tyre projektojnë një model të caktuar.

Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 69 203 3833

PRODUKTE DEKORATIVE BETONI DURRES • MATERIALE NDERTIMI DURRES

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL