PUNIME DRURI KOLAVERI

PUNIME DRURI KOLAVERI

Mobileri & Punime Druei Kolaveri, prej disa vitesh në treg ofron Punime të Ndryshme Druri si:

Cilësinë e lartë të mobiljeve, nderthurjen e klasikes me modernen dhe porositë sipas gustove dhe përmasave të ambjentit tuaj, mund ti gjenden tek PUNIME DRURI KOLAVERI.

Adresa: Rruga Haki Shehu, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code