BRAMO (RE) CONSTRUCTION – TIRANE

PUNIME GIPSI ALBANIA • FIRME RIKONSTRUKSIONI – TIRANE Adresa: Tirane

Bramo Re-Construction! Vlerat tona themelore të besimit, përsosmërisë dhe inovacionit na ndihmojnë të krijojmë një reputacion në Shqiperi që është i pakalueshëm. Nuk ka sekret të madh pas këtij suksesi.

Filozofia jonë quhet “ BRAMO RI- CONSTRUCTION dhe po formon dhe përmirëson mjedisin e ndërtuar pranë jush.

Me një rekord të provuar, ne kemi ndërtuar disa shtëpi të ndryshme ne Shqiperi gje qe na ben te jemi një kontraktor shumë i rekomanduar.

Si rezultat i përkushtimit dhe profesionalizmit tonë, Bramo Construction zgjeroi interesat e saj duke u zgjeruar ne staf per te arritur objektivat e saj ne nje kohe sa me te shkurter per klientet tone.

PUNIME GIPSI ALBANIA – BRAMO RECONSTRUCTION

QËLLIMET TONA

Ne kujdesemi me pasion për industrinë e ndërtimit.

Qëllimet e mëposhtme tregojnë se si ne punojmë dhe demonstrojmë klientët tanë dhe partnerët e tyre atë që ata mund të presin nga ne.

 • -Për të ofruar projekte ndërtimi në kohë !dhe brenda buxheteve të rënë dakord.
 • -Të kalojmë pritjet e të gjithë Klientëve tanë.
 • -Për t’i dhënë Klientëve vlerën më të mirë gjatë gjithë kohës.
 • -Të përtërij dhe të identifikojë zgjidhjet më efektive të ndërtimit.
 • -Për të rekrutuar stafin më të mirë dhe për të ofruar trajnimin më të mirë për të gjithë njerëzit tanë
 • -Të krijojmë Kompaninë tonë si zgjedhjen numër një në Shqiperi.

[NPG id=31286]

NDËRTIMI I QËNDRUESHMËRISË

Ndërtimi ka një angazhim të fortë për praktikat e ndërtimit të qëndrueshëm për ndërtimin, rinovimin, ruajtjen historike dhe projektet e restaurimit. Ne besojmë se ndërtimi i gjelbër është për të bërë zgjedhje më të zgjuara mjedisore dhe ekonomike dhe ne kërkojmë t’u sigurojmë klientëve tanë struktura më të gjelbërta dhe më efikase.

Hidhni një sy përreth, na njohin nga veprat tona dhe cdo dite rekomandohemi tek miqte e klienteve tane. Do të shihni se gjatë viteve, Bramo Construction ka përfunduar një gamë të gjerë projektesh ndërtimi për klientët në një shumëllojshmëri të mjediseve të banimit.

Ne duam të jemi më shumë se një ndërtues tjetër, ne duam të jemi ndërtuesi juaj!

Ofrojme: 
 • Punime gipsi
 • Patinime
 • Lyerje
 • termoizolime
 • Hidroizolime
 • Sistem kapot
 • Grafiato
 • Korniza dekorative allcie
 • Korniza dekorative polisteroli
 • Sisteme akustike

Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 69 686 5088

PUNIME GIPSI ALBANIA • FIRME RIKONSTRUKSIONI – TIRANE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera