Kërko

PUNIME GRANILI & PUNIME MERMERI – PAJTONI

PUNIME MERMERI &  GRANILI TIRANE – PAJTONI
Adresa: Rruga Petrit Radovicka, Laprake – Tirane

Punime Mermeri dhe Granili Pajtoni ofron Punime Mermeri & Granili cilesore, te prodhuara vete ne objekt, te pergatituara ashtu sic ju i kerkoni.

Ofrohen punime mermeri te permasave te ndryshme, mermer dekorativ dhe i thjeshte. Gjithashtu punime granili, granil i pergatitur po aty, ofrohet me cilesine me maksimale qe gjendet ne treg!


Ofrohen:

  • – Punime Mermeri
  • – Punime Granili – Pllaka Oborri 40*40
  • – Shkalle Granili
  • – Shkalle Mermeri – Shkalle Graniti
  • – Parapeta Granili
  • – Pllaka Oborresh Granili
  • – Fasada Mermeri & Granili
  • – Mermer & Granil Dekorativ
  • – Me Shumice & Pakice
  • – Kangjella Hekuri

[NPG id=24193]


Telelefononi per me shume info ose per porosi: +355682141923

Punime Mermeri dhe Granili Pajtoni


 

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL