REAL METAL DEKOR • DURRËS

REAL METAL DEKOR • DURRËS

Real Metal Decor ofron Punime Metalike dhe Konstruksione Metalike të ndryshme për çfarëdo llojë nevoje apo çfarëdo llojë ambjenti. Falë eksperiencës disa vjeçare në punimet e hekurit dhe cilësisë së materialeve, ofrohen punime profesionale dhe cilësore si në design ashtu edhe në qëndrueshmëri gjatë përdorimit të përditshëm.

Ofrojmë punime në gjithçka që i përket punimeve të hekurit, përfshirë: Punime Dekorative, Konstruksione Metalike, Kangjella, Shkallë, Ndarje Kati, Ndarje Ambjenti, Konstruksione për Kalceto, Konstruksione Lavazhi, Punime me Saldime dhe shumë punime të tjera.

Adresa: Unaza Kënetë, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL