AUTO XHEMALI 2014

AUTO XHEMALI 2014

Auto Xhmali 2014 ofron Shitje Makinash të modeleve të ndryshme, ekonomike dhe luksoze, ne gjendje perfekte pune, të gatshme për çfarëdo llojë prove apo kontrolli dhe mbi të gjitha, me çmime okazion.

Që prej vitit 2014 operojmë në tregun e Makinave në Shitje. Me kalimin e viteve, klientela dhe besueshmëria jonë zgjerohet, kjo falë korrektësisë dhe cilësisë që ne ofrojmë.

Pranë nesh do të gjeni makinën që ju dëshironi, me shumëllojshmëri zgjdhjesh si dhe makina me porosi. Ne ofrojmë makina të importuara nga jashtë Shqipërisë, duke ju garantuar cilësi dhe kualitet.

Adresa: Qendër Kutalli, Berat

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code