Kërko

KLIMA SERVICE KACI

SERVIS PAISJESH SISTEM NGROHJE FTOJHE • KLIMA SERVICE KACI Adresa: Operojme ne te Gjithe Shqiperine

Kaci Klima Service operon ne treg prej disa vitesh ne tregun e sistemeve ngrohje ftohje per shtepi dhe biznese. Ofrohen Sisteme Ngrohje Ftohje te avancuara. Ofrohen Oxhaqe dhe Soba me Pellet te fuqive dhe dizenjove te ndryshme. Ofrohen Panele Diellore te markave cilesore qe ofrojne performance te larte. Operojme ne te gjithe Shqiperine, 24 Ore. Na Kontaktoni!

Ofrojme Servis & Asistemce Teknike Per: 
  • – Sisteme ngrohje
  • – Soba me Pelet Oxhak
  • – Oxhaqe
  • – Sisteme chiler
  • – Kondicionere
  • – Kaldaja me gaz
  • – Panele diellore per ngrohje
  • – Etj..!

Me njohurite teknike dhe inxhinierike, motivimin dhe idete inovatore qe ofrojme, stafi i kompanise eshte ne gjendje te zgjidhe dhe problemet me te komplikuara ne projektimin dhe instalimin e sistemeve te ngrohje ftohjes.


Per me Shume Info!

Tel: +355 67 232 9488

SERVIS PAISJESH SISTEM NGROHJE FTOJHE • KLIMA SERVICE KACI

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL