PUNIME XHAMI – BAKU GLASS

PUNIME XHAMI FUSHE KRUJE • TIRANE – BAKU GLASS ALBANIA Adresa: Rruga nacionale Fushe Kruje – Tirane, perballe Karburant Kastrati, Nikel

Baku Glass Albania, me eksperience disa vjeçare ne punimin e xhamave dhe jo vetem, ofron nje game te gjere produktesh.

Baku Glass ju ofron Veshje Guzhinash, Veshje Muri, Veshje Garderobash, Kapake Alumini me shina te jashtme dhe te Brendshme, Gabina Dushi si dhe Bizhute, Temperime e Zmusime.

[NPG id=27049]


Gjithashtu ne Baku Glass do te gjeni banake me derdhje mermeri me nje cilesi te pakrahasueshme.

Ne baku glass do te gjeni tavolina me çmim shumice dhe pakice. Pasqyrat me touch jane nje tjeter risi nga Baku Glass!

Dizanjet e veçanta dhe prodhimet cilesore qe do te gjeni ne Baku Glass do tua kthejne ambientin tuaj ne nje ekspozite te vertete arti!


PUNIME XHAMI FUSHE KRUJE • TIRANE – BAKU GLASS ALBANIA

Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 68 276 9417

PUNIME XHAMI FUSHE KRUJE • TIRANE – BAKU GLASS ALBANIA/span>

PUNIME XHAMI FUSHE KRUJE • TIRANE – BAKU GLASS ALBANIA

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera