QENDER MULTIFUNKSIONALE FIZIOTERAPIE – TIRANE

QENDER MULTIFUNKSIONALE FIZIOTERAPIE – TIRANE

Adresa: Rruga Muhamed Gjollesh, përballë Institutit të Fiskulturës – Tiranë. 


[MPBOX id=25197]

Qendër Multifunksionale Fizioterapie ku bën të mundur trajtimin e të gjithë personave me aftësi të kufizuara të ndryshme.

Bëhet i mundur trajtimi profesional falë eksperiencës prej disa vitesh dhe stafit të kualifikuar.

Fizioterapia është ndër disiplinat më të nevojshme për të qenë i shëndetshëm.

[su_custom_gallery source=”media: 11451,11452,11453,11454,11455,11456,11457,11458,11459,11460,11461,11462″ limit=”100″ link=”image” target=”blank” width=”650″ height=”510″ title=”never”]


Shërbimet që ofrohen:

– Trajtime në kushtet e shtëpisë për personat që nuk mund të paraqiten pranë qendrës tonë.

– Fizioterapi

 • Trajtim i spondeliartrozave
 • Trajtim i hernieve diskale
 • Trajtim i skoliozave
 • Trajtim i artikulacionit koksofemural
 • Trajtim i patologjive të gjuri
 • Dëmtimet sportive
 • Etj..!

– Terapi Ushtrimore :

 • Ushtrime për qafën
 • Ushtrime për pjesën lumbare dhe të gjithë kolonën vertebrale
 • Ushtrime për trungun 
 • Ushtime për anesitë e poshtme
 • Ushrtrime për muskuj të veçantë
 • Ushtrime izometrike
– Masazhe relaksi

Ju mirëpresim në ambjentet tona të reja!

VENDODHJA E QENDRËS

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera