CAR RENTAL HORSE • TIRANË

CAR RENTAL HORSE • TIRANË

Car Rental Horse ofron Makina me Qera të modeleve të ndryshme për të gjithë klientët vendas dhe të huaj.

Shërbim profesional, me makina kryesisht të viteve të fundit, markat më prestigjoze në treg, duke ju ofruar komoditet dhe siguri në udhëtim.

Ofrojmë çmime të arsyshme për çdo makinë, qera ditore ose afatgjatë. Ju mirëpresim pranë ambjenteve tona në Astir, Tiranë ose jua sjellim makinën aty ku ju ndodheni.

Ju ofrojmë Shërbim 24 orë në Tiranë dhe Aeroport, Rinas.

Adresa: Rruga Tom Plezha, pranë Big Pjata, Astir, Tiranë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code