AFA RESORT APARTMENTS – IN SARANDA ALBANIA

AFA RESORT APARTMENTS – IN SARANDA ALBANIA Adresa: Rruga Mitat Hoxha – SARANDË

Resort ne Sarande AFA Resort Apartaments , është ambjenti ideal për pushimet verore dhe jo vetëmvetëm. I vendosur ne breg të detit Jon, ju mund të shijoni mrekullinë dhe bukurinë e detit. Resorti përbëhet nga Ambjent Plazhi, Hotel, Restorant si dhe Bar Kafe për të kaluar momente qetësuese nën tingujt e valëve të detit. Arredimi Modern i ambjentit si dhe Mikëpritja e ngrohtë e stafit, do ju bëjë të kaloni pushime të paharrueshme. Ju Mirëpresim!


[MPBOX id=25197]

[NPG id=18397]


SHËRBIMET
  • •Resort
  • •Hotel
  • •Restorant
  • •Bar Caffe
  • •Ambjent Plazhi me Shazllone
  • •Free Wiffi & Parking

Tel: +355672049777

R

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera