REY PLASTICA – ALBANIA

PRODUKTE PLASTIKE NJEPERDORIMSHME NE SHQIPERI Adresa: Autostrada Durres-Tirane, Km.4 – Xhafzotaj, Durres

Rey Plastica është një kompani që operon me sukses në tregun e produkteve plastike te kuzhinës njëperdorimshme,  në mbarë Europën. Fokusi dhe strategjia e kompanisë sonë është shërbimi maksimal ndaj klientëve tanë dhe  cilësia maksimale e produkteve që kompania jonë ofron.

[NPG id=23225]

Aktiviteti ynë ka nisur në vitin 2016 dhe është rritur vit pas viti me hapa të mëdhenj. Kemi rritur gamën e produkteve duke qenë gjithmonë besnikë në cilësi. Bashkëpunojmë me partnerë prestigjozë nga Italia, Belgjika, Franca e shumë vende të tjera të Evropës dhe prej pak kohesh edhe ne rajonin e Kosovës.

PRODUKTE PLASTIKE NJEPERDORIMSHME

[NPG id=23153]

PRODUKTE PLASTIKE NJEPERDORIMSHME

Synimi jonë është shtrirja e aktivitetit tone dhe në vende te tjera, duke filluar tashmë edhe ne vendin tonë. Produktet tona janë të çertifikuara dhe konform normave e direktivave të Komunitetit Europian. Kërkesat e konsumatorit janë prioriteti ynë.

Rey Plastica është shembulli më i mirë në tregun shqiptar dhe ate europian, ku cilësia e lartë takon çmimin e ndershëm dhe besimi e cilësia arrin majat më të larta.


PRODUKTE PLASTIKE NJEPERDORIMSHME

Telefononi per me shume info!

Tel: +355 68 476 9193

Email: info@reyplastica.com

PRODUKTE PLASTIKE NJEPERDORIMSHME NE SHQIPERI

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera