NERI AUTO CLIMA & GAS – KAMEZ

RIPARIM KONDICIONERI MAKINASH KAMEZ – NERI AUTO CLIMA Adresa: Rruga Jehona, Prane Bashkise Kamez

Neri Auto Clima & Gas eshte nje servis i cili kryen sherbime te ndryshme per mbajtjen ne gjendjen e duhur te automjeteve tuaja por kryesisht i specializuar ne riparimin e kondicionereve. Eksperienca 20 vjecare ne kete fushe ben te mundur konstatimin e cdo lloj defekti te mundshem dhe riparimin e tyre.

Sherbimet e Ofruara:
  • Riparim kondicioneri
  • Montim impjante gazi
  • Sherbime xhenerike
  • Sherbim karoatreci
  • Sherbime elektrike
  • Etj..!

[NPG id=34975]

[su_button url=”https://www.instagram.com/neridbregu/” target=”blank” style=”3d” background=”#2a9e44″ size=”5″ wide=”yes” center=”yes” radius=”round”]SHIKONI ME SHUME FOTO NE INSTAGRAM![/su_button]


Neri Auto ❄ Clima ❄ & 🔥Gas🔥

Per me Shume Info Tel: +355683020196

Neri Auto Clima & Gas – Kamez

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera