Kërko

RIPARIM QEPENASH ALBI

RIPARIM QEPENASH ALBI

Riparim Qepenash ALBI, me eksperiencë mbi 10-vjeçare në Shqipëri, ofron Montim dhe Riparim Qepenash, Tenda Dielli, Porta Automatike dhe Grila. Gjithashtu ofrohen Motorra Industrial dhe Telekomanda për produktet e mësipërme.

Eksperienca e përfituar prej vitesh dhe korrektësia në punë, bën që të ofrojmë shërbim profesional dhe të garantuar, me produkte cilësore të markave më të njohura në treg.

Ofrojmë shërbimin tonë 24/7 në Tiranë dhe kudo në Shqipëri. Asistencë teknike për raste emergjence dhe për nevoja të ndryshme në lidhje me portën apo qepenin tuaj.

Ne ofrojmë kujdes maksimal dhe i përshtatemi plotësisht kërkesës dhe ambjentit tuaj, duke ofruar kënaqësi për çdo klient dhe zgjidhjen më të mirë për shtëpinë apo biznesin tuaj.

Adresa: Rruga Aleksandër Moisiu, pranë Komisariatit Nr.4, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL
Scan the code