SEA FISH – FURNITOR PESHKU

SEA FISH – PERPUNUES DHE FURNITOR PESHKU – TIRANEAdresa: Rruga Dardania, Yreshek-Kashar, Km.5

Sea Fish, prodhues i industrise se peshkut detar eshte nje nga furnizuesit kryesor i restoranteve te peshkut ne Shqiperi dhe ne Rajon.

I themeluar per tju perkushtuar maksimalisht cilesise ne industrine e prodhimeve te detit ne Shqiperi per te promovuar cilesi te mire, ushqim deti te fresket. Ne SeaFish mund te gjeni gjithcka per te gatuar prodhime deti te fresketa. Na Kontaktoni!

  Related image Related image Image result for fish for restaurant Image result for fish for restaurant  

Adresa: Rruga Dardania, Yreshek-Kashar, Km.5

Tel: +355689033333  /  Emal: seafishfactory@gmail.com

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera