Kërko

AUTO KLIMA FLORI – SHIJAK

SERVIS KONDICIONERESH MAKINASH TIRANE Adresa: 4 Rruget, Shijak

Auto Klima Flori ofron servis kondicioneri per makina te te gjithe modeleve. Eksperienca mbi 15 vite ne treg dhe stafi i kualifikuar, ben qe te ofrohet sherbim cilesor, korrekt dhe i shpejte.

Ofrojme:
  • Mbushje me Gaz Kondicioneri Makinash
  • Eleminim Rrjedhjesh 100% ( Banko Prove )
  • Riparim Kompresori Makinash
  • Saldim me Alumin Radiator + Tuba Kondicioneri 
  • Pjese Kembimi te Reja Kondicioneri
  • Pastrimi i Linjave / Impjantit Kondicionimit
  • Montim Linjash Kondicioneri kur makina nuk ka fare

[instagram id=”61238″]


Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 69 367 7433

SERVIS KONDICIONERESH MAKINASH TIRANE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL