Kërko

SHTRIM PLLAKASH ERI

SHTRIM PLLAKASH ERI

Ofrojmë punime cilësore Pllakash 👷🏗 dhe Parketi 🧱. Realizojmë shtrime për zyra 🏢, sheshe ⛲, tualete 🛁 dhe çdo llojë ambjenti tjetër të brendshëm ose të jashtëm, për objekte banimi ose biznese. Ofrojmë punime cilësore falë eksperincës së fituar prej disa vitesh dhe falë stafit të kulifikuar i cili kujdeset me detaje që puna të dalë cilësore dhe çdo klient të ndjehet i kënaqur.

Ne ofrojmë shërbimin tonë në Tiranë dhe kudo në Shqipëri. Çelësi i suksesit tonë mbetet gjithmonë cilësi dhe korrektësia. Kjo na bën që të shërbejmë në mënyrë profesionale në çdo punë që ofrojmë.

Ofrojmë:

    • – Punime Pllakash
    • – Punime Parketi

Adresa: Tirane dhe Kudo ne Shqiperi

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL
Scan the code