SHTYPSHKRONJA BM PRINT

SHTYPSHKRONJA BM PRINT

> BM Print ofron shërbim cilësor në fushën e shtypshkrimeve të ndryshme si: Fletepalosje, Flyer, Postera, Kartevizita, Menu, Etiketa, Ftesa, Kataloge, Kalendare, etj..!

Operojmë me eksperiencë mbi 15 vjeçare. Investojmë në makineritë me bashkëkohore duke ofruar printime me cilësi maksimale dhe me çmime konkurruese.

Adresa: Rruga Bernardin Palaj, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code