SHTYPSHKRONJA XHUMRA • DURRËS

SHTYPSHKRONJA XHUMRA • DURRËS

SHTYPSHKRONJË & BOTIME

Zgjidhje printimi cilësore për të gjitha nevojat tuaja personale dhe të biznesit.

Shërbime profesionale si:
🔹Shtypshkronjë
🔹Botime
🔹Printime Digitale
🔹Design
🔹Etj...

Botime:
Shkrime, Printime dhe Botime për libra apo broshura të ndryshme personale ose biznesi. Cilësi dhe korrektësi makimale.

Dizajn broshurash:
Krijoi broshura tërheqëse për një fushatë marketingu, duke përfshirë markën dhe mesazhet e klientit.

Printime kartëvizitash:
Kartëvizita biznesi të dizajnuara dhe të printuara me cilësi të lartë që përfaqësojnë në mënyrë efektive imazhin e markës së biznesit tuaj.

Printime fletushkash:
Ekzekutoni një fushatë të suksesshme të reklamës me fletushka, për të promovuar biznesin te klientët dhe për të rritur dukshmërinë e markës.

Printime të personalizuara:
Printime të personalizuara me dizajne unike për të ndihmuar klientin me produktet apo dhuratat e tyre promovuese.

Printime menu restoranti.
Dizenjo dhe printime menu tërheqëse vizualisht për restorantint tuaj, duke përdorur printime cilësore për të shfaqur çmimet apo ofertat e shijshme për klientët tuaj.

Adresa: Rruga Dalip Peza, pranë Ujësjellës Kanalizime Durrës, Durrës.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code