Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Si ta bëjmë të qëndrojë gjatë aroma e parfumit? • INALBANIA.AL

Si ta bëni të qëndrueshme aroma e parfumit?


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Të gjithë duam që të na zgjasë parfumi nga mëngjesi kur e hedhim për në punë e deri në darkë kur duam të dalim me shoqërinë ose partnerin. Por, shpeshherë ai nuk ndjehet më edhe pas një kohe të shkurtër të cilin e kemi hedhur. Si ta bëjmë që të zgjasë gjatë gjithë ditës?

Mos i fërkoni kycet. Parfumet kanë 3 nivele: i pari është momenti kur e hedhim, i dyti kur ndihet më pas dhe i treti është ajo cfarë mbetet të nesërmen. Të gjithë e provojmë parfumin duke e hedhur tek kycet dhe duke i fërkuar me njëri-tjetrin. Kjo gjë bën që përbërja e tij të shpërbëhet dhe ju të mos e ndieni tamam aromën. Do të duket njëlloj sikur e keni hedhur dje parfumin.

Hidh parfum edhe në pjesën e prapme të trupit. Për një parfum i cili zgjat gjithë kohën, ne ju sugjerojmë që ta hidhni edhe në pjesën e prapme të trupit. Në shpinë, tek bërrylat dhe sidomos mbrapa qafës në mënyrë që kushdo t’iu ndjejë erën e mrekullueshme të parfumit tuaj.

Hidheni në ” zonat e nxehta ” të trupit. Në pjesët e trupit ku ka më shumë nxehtësi, gjaku qarkullon më shpejt dhe kjo gjë e bën parfumin që të përhapet në të gjithë trupin. Prandaj parfumi hidhet në kyce, poshtë qafës, mbrapa veshit pasi këto zona janë më të nxehta se pjesët e tjera të trupit.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL